100 marhát akart adni Giorgia Meloniért, utána lerohanta volna Rómát és Nairobit, végül előléptették

Lezárt tartalom a Kör tagjainak agyvihar
2022 október 6., 7:38
comments 8

Az egész úgy kezdődött, hogy Muhoozi Kainerugaba, az ugandai diktátor, Yoweri Museveni fia hétfőn vad tweetelésbe kezdett. A férfi nemcsak az elnök gyermeke és kinézett utódja, de egyben a hadsereg vezérkari főnöke is, a szóban forgó tweet közzététele idején még legalábbis az volt. Szóval Muhoozi Kainerugaba úgy döntött, szokásához híven körülnéz, mi van máshol a világban, és a legizgalmasabb témának Olaszország jövendőbeli miniszterelnökét, Giorgia Melonit találta.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt