Egy mondattal válaszolt Sanna Marin finn miniszterelnök arra, hogy hogyan lehet vége az orosz-ukrán háborúnak

háború
2022 október 07., 14:39
comments 20

Sanna Marin finn miniszterelnök szerint Oroszországnak el kell hagynia Ukrajna megszállt területeit ahhoz, hogy a konfliktus véget érjen. Az újságírók kérdésére Marin így válaszolt: „A konfliktusból való kiút az, ha Oroszország elhagyja Ukrajnát.”

Gulyás Gergely a szeptember 29-i kormányinfón hasonlóan vélekedett, a 444 kérdésére azt mondta, hogy az egyetlen nemzetközi jognak megfelelő megoldás a kivonulás lenne, de „mindannyian tudjuk, hogy ez nem fog bekövetkezni.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt