Egy mondattal válaszolt Sanna Marin finn miniszterelnök arra, hogy hogyan lehet vége az orosz-ukrán háborúnak

háború
2022 október 07., 14:39
comments 20

Sanna Marin finn miniszterelnök szerint Oroszországnak el kell hagynia Ukrajna megszállt területeit ahhoz, hogy a konfliktus véget érjen. Az újságírók kérdésére Marin így válaszolt: „A konfliktusból való kiút az, ha Oroszország elhagyja Ukrajnát.”

link Forrás

Gulyás Gergely a szeptember 29-i kormányinfón hasonlóan vélekedett, a 444 kérdésére azt mondta, hogy az egyetlen nemzetközi jognak megfelelő megoldás a kivonulás lenne, de „mindannyian tudjuk, hogy ez nem fog bekövetkezni.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.