Két embert megölt, hatot pedig megsebesített egy késelő Las Vegasban egy kaszinó előtt

külföld
2022 október 07., 10:22

Las Vegasban két embert késelt halálra, hat embert sebesített meg egy férfi - közölte a nevadai kaszinóváros rendőrsége csütörtökön.

A késelés gyanúsítottját elfogták, és rendőrségi őrizetben van, indítékát egyelőre vizsgálják. A támadáshoz használt fegyver egy nagy konyhakés volt - közölte a hatóság.

Az erőszakos cselekmény Las Vegas híres sétányán, a Las Vegas Stripen történt fényes nappal a Wynn Casino előtt. A Fox5 televíziócsatornának szemtanúk úgy nyilatkoztak, hogy az áldozatok táncosnők, akik a kaszinó előtt fotózkodtak turistákkal.

A rendőrségi közlemény szerint a hat sérültet kórházba vittek, három ember állapota válságos. Az áldozatok közül egy a helyszínen halt meg, a másik pedig a kórházban. A támadóról elmondták, hogy a harmincas éveiben jár, és nemrég érkezett Las Vegasba. (MTI, Yahoo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.