Azért váltották le a brit kereskedelmi minisztert, mert egy fiatal férfi combját fogdosta a Konzervatív Párt kongresszusa alatt részegen a bárban

külföld
2022 október 09., 06:43
comments 8

Conor Burnst azután távolították el a kereskedelmi miniszteri posztjáról és függesztették fel parlamenti képviselőként, hogy több szemtanú szerint is egy fiatal férfi combját fogdosta kedd hajnalban annak a hotelnek a bárjában, ahol egyébként a Konzervatív Párt kongresszusát tartották.

A BBC-nek nyilatkozó szemtanúk szerint voltak, akik rászóltak a miniszterre, hogy hagyja abba, amit csinál. A jelenetnek végül egy másik képviselő vetett véget. A csatorna úgy tudja, hogy a Burns ellen indított fegyelmi eljárásban a miniszter „nem megfelelő megjegyzései” is előkerültek.

photo_camera Conor Burns Fotó: -/AFP

Burns ismerősei azzal mentegették a politikus viselkedését, hogy a kongresszus előtti hétvégén megsérültek a bordái, amire erős fájdalomcsillapítókat szedett, amikre nem volt jó ötlet ráinni. Azt ők sem vitatták, hogy flörtölt a hozzá csatlakozó, ismeretlen fiatalemberrel. A jelenet után a barátai támogatták vissza a minisztert a hotelszobájába. Burns tagadja, hogy bármi rosszat tett volna. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt