Csináljunk egy kis zajt! - elindult Orbán twitter-oldala

POLITIKA
2022 október 10., 11:05

Bármennyire is meglepő, de a közösségi médiában egyre aktívabb, fontos és kevésbé fontos bejelentéseit facebookos élőközvetítésben tevő Orbán Viktornak nem volt Twitter-fiókja. Egészen mostanáig. A debütálással a miniszterelnök hétfői németországi útjáig kellett várni, az első posztjával Berlinből jelentkezett. Csináljunk egy kis zajt, írta.

link Forrás

A miniszterelnök sajtófőnöke azt ígérte az MTI jelentése szerint, hogy a Twitteren angolul jelennek meg majd információk, a cél elsősorban a nemzetközi közvélemény tájékoztatása.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.