10 métert zuhant kocsijával egy stuttgarti sofőr, miután valamiért nekihajtott a liftajtónak

baleset
2022 október 11., 11:57
comments 3

Egyszerre rémálomszerű és csodaszámba menő, ami egy stuttgarti parkolóházban szombaton délelőtt történt egy 38 éves nővel. A pontos körülmények még nem tisztázottak, talán valamitől megijedt, mindenesetre Smartjával nekihajtott egy személylift ajtajának. A megroncsolódott liftajtó szétnyílt, mire a sofőr pánikba eshetett - annyi biztos, hogy behajtott, és autóstul mintegy 10 métert zuhant a liftaknában. Fejjel lefelé landolt a lift tetején.

A nő, mint utóbb kiderült, sértetlenül megúszta a bizarr balesetet. Kikászálódott a kocsiból, és maga hívta mobilról a tűzoltókat. Azok kötelekkel ereszkedtek le hozzá, és hordágyban hozták fel, majd kórházba szállították kivizsgálásra.

A Smartot különleges technikával emelik majd ki az aknából, a tönkrezúzott lift ajtaját addig bedeszkázták. (Feuerwehr Stuttgart via Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.