Cápatámadás és mentőakció lett a vége egy horgásztúrának a Mexikói-öbölben

külföld
2022 október 11., 06:10

Három embert mentettek ki a hatóságok a hétvégén a Mexikói-öbölnél, miután elsüllyedt a hajójuk. Több mint egy napig voltak a vízben, mire megérkezett a segítség. A CNN azt írja, addigra már a cápák is megkörnyékezték a három embert, akik eredetileg csak egy horgásztúrára indultak.

A vízből kimentett embereket helikopterrel szállították kórházba, mindhármuk állapota stabil. Ketten kézsérüléseket szenvedtek, egyikőjük pedig szinte teljesen kihűlt.

link Forrás

A horgászok csónakja szombat délelőtt 10 óra körül süllyedt el, a hatóságoknak pedig egy több mint háromezer négyzetkilométeres területet kellett átnézniük, mire megtalálták őket.

A hatóság közleménye szerint az életüket az mentette meg, hogy mindhárman mentőmellényt viseltek, illetve hogy egy aggódó családtag értesítette őket, miután nem tértek haza. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.