Drágább lett egy mozijegy, mint egy hónap Netflix

szórakozás
2022 október 12., 14:40
comments 11

17 százalékkal emelte meg a mozijegyek árát a Cinema City, már 2500 forintba kerül egyetlen normál árú jegy Budapesten - írta a VG. Ez 300-350 forintos emelést jelent.

Az indoklás:

Ha úgy nézzük, hogy a kenyér ára 1000 forinthoz közelít, vagy egy 2 deciliteres tejföl, ami minden magyaros étel alapanyaga, 500–700 forint között mozog, vagy a napi szinten használt élelmiszerek ára szintén több száz forinttal változik hetente, úgy ez még egy kismértékű emelésnek számít

- mondta a lapnak Buda Andrea, a Cinema City marketing & PR igazgatója.

photo_camera Cinema City Magyarország Facebook oldaláról Fotó: Cinema City Magyarország Facebook oldala

A Forbes ehhez kapcsolódva arról írt, hogy egy mozijegy így most már elérte a streamingszolgáltatók havi díjait, mert a Netflix például már 2490 forinttól kínál havi csomagot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt