„Ez is elúszott, mint az adófizetők pénze” – üzent Mihalik Enikő a Metropolnak egy papírhajóval

bulvár
2022 október 13., 16:23
comments 8

„Épp kikötöm a jachtunkat” – üzent egy Instasztoriban Mihalik Enikő a Metropolnak, miközben a fotón egy papírcsónakot ereszt a vízre.

photo_camera Fotó: Instagram/Mihalik Enikő

A következő sztorin már azt látjuk, hogy a csónak elsüllyedt, ehhez a magyar modell azt írta:

„Ez is elúszott, mint az adófizetők pénze.” Ezek után pedig megmutatta „a márványoszlopot, amiről mindenki beszél”, és videóra vette házuk tornácának nem túl stabil, fából készült oszlopát.

photo_camera Fotó: Instagram/Mihalik Enikő

Az nem derült ki, hogy most pontosan mire reagált ezekkel Mihalik, de október elején egyszer már bemutatott az Origónak és a Metropolnak, miután azok arról írtak, hogy férje, „a magyar »dollárbaloldalt« amerikai pénzből finanszírozó és irányító Korányi Dávid” a „jól fizető Soros-birodalomnak köszönhetően most közel 2 millió dollárért, vagyis úgy 800 millió forintért vett magának villát”, és „ezzel az ingatlanvásárlással lényegileg beiratkozott az amerikai elitbe”.

Mihalik akkor szintén instasztoriban írta meg, hogy a házat ő vette, abból a pénzből, amit a brooklyni lakása eladása után kapott, és egyébként is, a ház, amit az Origo mutogatott, nem az a ház, amit ő vett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt