Schadl György feljelentette Hadházy Ákost, mert az egyik legkorruptabb végrehajtónak nevezte

bűnügy
2022 október 14., 11:09

Becsületsértés miatt feljelentést tett Hadházy Ákos független képviselő ellen Schadl György, Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke, aki tavaly november óta ül előzetesben, mert a gyanú szerint rendszeresen adott át kenőpénzt Völner Pálnak, az Igazságügyi Minisztérium korábbi miniszterhelyettesének.

Schadl György, a végrehatjói kar letartóztatott elnöke
photo_camera Schadl György, a végrehajtói kar letartóztatott elnöke Fotó: Miskolci Egyetem

A Hadházy Ákos áltak kiposztolt dokumentum szerint Schadl azt sérelmezte, hogy a képviselő egy interjúban azt mondta: „azt látjuk, hogy a végrehajtó kamara vezetője volt az egyik legkorruptabb végrehajtó”. Szerinte a kijelentés a végrehajtói tevékenységére vonatkozott, nem pedig a Magyar Bírósági Végrehajtói Karban betöltött elnöki tisztségére.

link Forrás

Maradjunk annyiban, hogy a ROGÁN-VÖLNER-SCHADL ÜGY egyik gyanúsítottja valóban az egyik legkorruptabb végrehajtó akkor is, ha »csak« az kar elnökeként elkövetett ügy miatt nyomoznak ellene (illetve ne felejtsük el a tényt: amiatt is, hogy azzal dicsekedett: Tóninál, Barbaránál és Ádámnál volt egy 35 éves nagy biznisz ügyében)” - jegyezte meg Hadházy.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.