A költségek miatt novembertől február végéig bezár az ország legnagyobb szállodája

turizmus
2022 október 17., 18:19
comments 2

Négy hónapra bezár az ország legnagyobb szállodája, a Danubius Hotel Hungaria, írja a Turizmus.com cikkére hivatkozva az rtl.hu.

A közleményben azt írják, hogy a szállodalánc mérete és összetétele a piaci szereplőknél nagyobb mozgásteret ad tevékenységének átcsoportosítására, így a Danubius Hotels novembertől nyolc szállodájában várja a vendégeket Budapesten, Bükön és Győrben, de

a Danubius Hotel Hungariában november 1-jétől – előreláthatólag 2023. február 28-ig – átmenetileg üzemszünet lesz. A döntést az indokolja, hogy a 499 szobával rendelkező hotelt a jelenlegi foglaltsági előrejelzések mellett nehezen lehet hatékonyan üzemeltetni a téli szezonban.

A meglévő foglalásokkal rendelkező vendégek kiértesítését megkezdték, elhelyezésükről a Danubius Hotels más budapesti szállodáiban gondoskodnak. A szállodalánchoz tartozó többi szálloda változatlanul üzemel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.