Elege van a szemüvegből? Csúcslézerrel éles látás, 3 perc alatt, érintésmentesen

hirdetés
2022 október 18., 06:11
ad

Dr. Árvay Anita a Sasszemklinika intézetvezető főorvosa pontosan átérzi, hogy mit jelent az a változás, amit a lézeres látásjavítás eredményez, hiszen maga is így szabadult meg a szemüvegétől. A tapasztalt szemész szakorvossal egy újgenerációs lézeres látásjavító eljárásról, a Sasszem No-Touchról beszélgettünk. Ez ma a világon elérhető egyik legkorszerűbb, teljesen fájdalommentes, alig 2-3 percig tartó lézerkezelés, mely azonnali látásjavulást eredményez.

Nézze meg a lézeres szemműtét utáni első pillanatokat!

Mielőtt erről az ultramodern eljárásól kérdezném, érdekelne, hogy a saját lézerkezelése előtt milyen gondokat okozott Önnek a szemüveg viselése?

Röviden: sokfélét. Kicsit hosszabban: munkám során sokszor zavaró volt és persze ott vannak az esztétikai szempontok is. Ráadásul egy jobb keret és a hozzá tartozó lencsék sok tízezer forintba kerültek. A kontaktlencsék cseréje, az ápoló folyadék sem kis költség. Lehet, hogy elsőre talán soknak tűnhet, de ha valaki utána számol, rádöbben, egy látásjavító kezelés ára már akár 3-4 év alatt megtérülhet.

Gondolom, azért nem csak költséghatékonyság a csúcslézeres Sasszem No-Touch beavatkozás előnye?

Nem! A Sasszem No-Touch lézerkezelés kiválóan korrigálja a rövidlátást, akár -12 dioptriáig. Rengeteg visszajelzést kaptunk a páciensektől, hogy hála a beavatkozásnak mennyit javult az életminőségük.

link Forrás

Úgy szabadulhatunk meg a szemüvegtől, hogy a szemünkhöz hozzá sem érnek!

Miért Sasszem No-Touch az eljárás neve? Bár vannak elképzeléseim…

Ez az egyetlen olyan felszíni látásjavító lézerkezelés – nem mellékesen Magyarországon mi végezzük ebből a legtöbbet –, ahol, mint a neve is sejteti, sem mechanikai eszköz, sem emberi kéz nem érinti a szemet, mondhatni, csak a lézer dolgozik. Pontosan, megbízhatóan, biztonságosan. Tényleg nincs mitől tartani! Semmi olyan nem történik a kezelés során, amitől félni kellene. A Schwind világszínvonalú 7dimenziós megbízható lézere -bármilyen hihetetlen is- 1,3 másodperc alatt tüntet el egy dioptriát, az egész beavatkozás nem tart tovább szemenként két-három percnél. Se szúrás, se vágás, se fájdalom!

Ez hihetetlen!

Nem véletlen, hogy a műtét után a páciensektől leggyakrabban hallott mondat így hangzik: „Tényleg csak ennyi volt az egész?

Az eredményt előre látjuk, sőt garancia is jár

link Forrás

Egy kétórás alkalmassági vizsgálat előzi meg a műtétet, ami átfogó és nagyon alapos. A fénytörési hibán kívül megmérjük például a szaruhártya görbületét, vastagságát, a szemnyomást, a pupilla átmérőjét, és rendkívül részletes háromdimenziós térképet is készítünk a szaruhártyáról és vizsgáljuk a mélyebb részeit is. Nálunk van az egyik legkomplexebb szemészeti vizsgálat hazánkban. Egy-egy szemről nagyjából 150-200 ezer adatot rögzítünk.

Mennyit???

Igen, jól hallotta! Minden megmérhetőt megmérünk, mert úgy gondoljuk, a vizsgálat legalább olyan fontos, mint maga a lézerkezelés. A műszaki háttérnek és a 25 évnyi tapasztalatnak köszönhetően nagyon nagy pontossággal előre tudjuk jelezni a Sasszemkezelés® várható eredményét, vagyis azt, hogy a páciensnek hány dioptriával tudjuk korrigálni a látását. Erre írásos garanciát is vállalunk.

Szóval mindenki nyugodtan „lézer alá feküdhet”?

Mindenki, akinek a vizsgálatok azt mutatták ki, hogy alkalmas a beavatkozásra. Tapasztalatunk alapján tíz emberből csak hat-hét válik alkalmassá a kezelésre. Ezért is szoktam azt javasolni mindenkinek, aki fontolgatja a látásjavító beavatkozást: előbb vizsgáltassa meg magát, ráér utána is hezitálni, hogy akarja-e vagy sem.

Mivel az embernek a szeme világa az egyik legféltettebb kincse, nyilván fontos, hogy a pácienseknek tényleg nincs mitől tartaniuk.

Orvosaink az elmúlt negyedszázadban több mint 120 ezer lézeres látásjavítást végeztek, többet, mint az összes hazai klinika együttesen. Az öt, tíz, vagy akár huszonöt éve Sasszemkezelésen® átesett pácienseink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük módszereinket. Kizárólag olyan kezeléseket végzünk – a Sasszem No-Touch is ilyen – amelyek a világ legnevesebb klinikáin már bizonyítottak.

link Forrás

Már a műtőben javul a látás, hamar visszatérhetünk a hétköznapi tevékenységekhez

Van még valami, ami nyilván mindenkit érdekel: mennyi időre és miben korlátozza a Sasszem No-Touch beavatkozás a pácienseket?

A lézeres eljárás ebből a szempontból is hihetetlenül gyors. A kezelést követően a látás azonnal javul a paciensek már a műtőasztalon felülve jól látják a falon lévő óra mutatóit. A lézerkezelést követően azonnal, a szem bekötése nélkül hagyhatják el a klinikát. Mivel a látásélesség gyorsan javul, már négy-öt nap múlva munkába állhatnak, és fizikai korlátozásokra sincs szükség, akár pár nap után lehet sportolni, autót vezetni.

Összegezve mindent, amit eddig elmondott: mit üzen a rövidlátóknak?

Ha szeretnének megszabadulni a szemüvegüktől, kontaktlencséjüktől, ne habozzanak, jöjjenek el az alkalmassági vizsgálatra. Tudják meg, alkalmasak-e a Sasszem No-Touch műtétre, s ha igen, bízzák magukat a legtapasztaltabb klinikára. Meglátják, a kezelésnek köszönhetően egy új világot ismerhetnek meg!

Ha kedvet kapott, jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatra! Jelentős, akár 160 000Ft kedvezményt is kaphat lézeres kezelésünkre 2022. október 31-ig, a kupont itt töltheti le!