Éjszaka már fagy, de hétvégén jön a 23 fok

időjárás
2022 október 20., 04:56
comments 1

12-17 fok lesz csütörtökön az előrejelzés szerint, különösen a Dunántúlon lesz jó idő. Ehhez képest késő estére 3-9 fokra csökken a hőmérséklet, péntek hajnalban pedig nulla fok, sőt mínuszok is előfordulnak, főleg Északkelet-Magyarországon. A nyugati tájakon még ekkor is 5-7 fok lesz.

photo_camera A péntek hajnali várható hőmérséklet Fotó: met.hu

A hétvégén melegebb lesz a mostaninál, szombaton 14-23 fokra lehet számítani, Borsod megyében lesz hűvösebb. Aznap délután északnyugat, nyugat felől eső érkezik, ami késő estére múlik majd el. Vasárnapra már kevesebb esőt mondanak, napközben szintén 15-22 fok lesz.

Címlapkép: Szürke darvak szállnak naplementekor éjszakázó helyükre a Hortobágyon, az Elepi tóegység közelében 2022. október 17-én. Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt