Éjszaka már fagy, de hétvégén jön a 23 fok

időjárás
2022 október 20., 04:56
comments 1

12-17 fok lesz csütörtökön az előrejelzés szerint, különösen a Dunántúlon lesz jó idő. Ehhez képest késő estére 3-9 fokra csökken a hőmérséklet, péntek hajnalban pedig nulla fok, sőt mínuszok is előfordulnak, főleg Északkelet-Magyarországon. A nyugati tájakon még ekkor is 5-7 fok lesz.

photo_camera A péntek hajnali várható hőmérséklet Fotó: met.hu

A hétvégén melegebb lesz a mostaninál, szombaton 14-23 fokra lehet számítani, Borsod megyében lesz hűvösebb. Aznap délután északnyugat, nyugat felől eső érkezik, ami késő estére múlik majd el. Vasárnapra már kevesebb esőt mondanak, napközben szintén 15-22 fok lesz.

Címlapkép: Szürke darvak szállnak naplementekor éjszakázó helyükre a Hortobágyon, az Elepi tóegység közelében 2022. október 17-én. Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.