Míg az FBI az eltűnt kisfiú holttestét kereste, az anyja és a nagyanyja elmentek szórakozni

bűnügy
2022 október 20., 08:11
comments 2

Miközben az FBI és a rendőrség egy hatalmas szemétlerakót fésült át a georgiai Chatham megyében az október elején eltűnt, 20 hónapos Quinton Simon maradványai után kutatva, addig a gyerek anyját és nagyanyját egy bárban szórakozva látták. Az anya jelenleg az első számú gyanúsított az eltűnés ügyében, tüntetők napok óta követelik a letartóztatását a háza előtt.

Quinton Simon, az eltűnt kisgyerek
photo_camera Quinton Simon, az eltűnt kisgyerek Fotó: Chatham County Police Department

A pincérek szerint az anya, Leilani Simon és a nagymama, Billie Jo Howell sokáig ott voltak, feleseket ittak, hangoskodtak, nevettek, és az egyik pincérfiú számát követelték. „Nagyon jól érezték magukat, mint akiknek a világon semmi gondja nincs” - mondta egy szemtanú. Több más vendéget nagyon zavart a viselkedésük, főleg, miután felismerték őket a híradásokból.

A kisfiú eltűnését október 5-én jelentette be az anya, és azt mondta a rendőröknek, az apja vitte el a gyereket. Gyorsan kiderült, hogy az utóbbi nem igaz. A Chatham megyei rendőrség végül múlt héten közölte, hogy a gyerek nagy valószínűséggel halott. A nyomozók szerint bizonyíték van rá, hogy a holttestét „egy meghatározott helyen lévő kukába” helyezték, amit aztán a kukásautó a szokásos szállítási napon vitt ki a vizsgált szeméttelepre. A keresést kedden kezdték és Jeffrey Hadley rendőrfőnök azt mondta, hetekig is eltarthat. Egyelőre nem tartóztatnak le senkit, mert alapos munkát akarnak végezni, de jó nyomon vannak. Az anya szökésétől nem tartanak. (Daily Beast)

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.