Óvoda mellett maszturbált egy "gyerekvédő" republikánus politikus

külföld
2022 október 20., 13:38

Letartóztatták Randy Kaufman republikánus politikust, mert egy óvoda mellett maszturbált egy autóban - írja a The Huffington Post.

A magát gyerekvédőnek tartó Kaufman a Maricopa megyei közösségi főiskolai körzet kormányzótestületébe pályázik. A politikus a rendőrségi jelentés szerint egy telefonra szegezte a tekintetét maszturbálás közben, az autóban pedig láthatta egy biciklis és az óvoda udvarán játszó gyerekek is. Az esetet úgy kommentálta: „Elnézést, ezt elszúrtam. Nagyon stresszes vagyok.”

Az illetékes Maricopa megyei tisztviselők azt mondták, már túl késő eltávolítani Kaufmant a főiskolai kerületi igazgatóságért folyó szavazásból, azonban kampányát kedden, a letartóztatásáról szóló cikkek miatt végül felfüggesztette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.