Mészáros Lőrinc gyerekei villaparkot építenek az alcsútdobozi szőlőhegyen

gazdaság
2022 október 21., 12:13

Rézhegy Öko Villapark néven egy 57 házas lakóparkot épít a Mészáros Lőrinc gyerekeinek (Ágnes, Beatrix és Lőrinc) tulajdonában lévő Fejér-B.Á.L. Zrt. Alcsútdoboz szőlőhegyi területén, derül ki nyilvános adatbázisokból. Ez gyakorlatilag egy komplett új falurészt jelent a Fejér vármegyei községben.

A felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt. tavaly áprilisban vette meg az alcsútdobozi önkormányzat által 2001-ben alapított Réz-hegy Településfejlesztő Kft.-t, amelynek október 6-a óta viszont már a Fejér-B.Á.L. Zrt. a tulajdonosa, a céget pedig átkeresztelték Rézhegy Öko Villapark Kft.-re.

A beruházásnak pedig már saját honlapja is van.

Lakjon és üdüljön egy helyen! A Vértes lábánál, látnivalók közelében, kikapcsolódásra alkalmas, békés, zöld környezet, elérhető infrastruktúrával. Az egyenként kb. 900-1000 m2-es, domboldali telkein, 57 darab különböző nagyságú, magas minőségű, korszerű, energiahatékony gépészeti rendszerrel épülő családi házak valamelyikében! A megvalósítás biztonságát, folyamatosságát, minőségét és a lakópark üzemeltetését szolgálja, hogy magunk vagyunk a beruházók, a kivitelezők és az értékesítők is

- olvasható a villapark oldalán.

A terület jelenleg így néz ki az elérhető galéria szerint:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.