Nyírábrányban -5 fok volt az éjjel

időjárás
2022 október 21., 05:57
comments 1

Péntekre virradóra az északkeleti megyékben, a Nyírségben volt a leghidegebb, Nyírábrányban egészen -5,1 fokig hűlt a levegő – írja az Időkép.

Nyilván máshol sem volt meleg, és napközben sem lesz langyos tavaszi idő, ahogy azt megszoktuk az elmúlt hetekben. Az Időkép előrejelzése szerint pénteken napközben nyugat felől egyre több fátyolfelhő érkezik, szűrt napsütésre, 13-20 fokra készülhetünk, de szombaton visszatér a meleg, akkor már 23-24 fok is lehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.