Egy csomag óvszert adott az abortuszellenes republikánus jelöltnek Jason Selvig egy kampányrendezvényen

humor
2022 október 22., 20:47
comments 5

Jason Selvig, a „The Good Liars” humoristaduó egyik tagja egy csomag óvszert adott az abortuszellenes Herschel Walker Georgia állambeli republikánus jelöltnek a politikus csütörtöki kampányrendezvényén – írja a Hill.

A lap szerint a republikánus Walkerről az a hír járja, hogy gyermekei egyik anyját abortuszra biztatta, és egyszer ki is fizette neki a terhességmegszakítást évekkel ezelőtt – most pedig az abortusz teljes betiltása mellett kampányol.

„Egy Herschel Walker-kampányrendezvény ijesztő lehet. Szerencsére hoztunk védelmet”írta Selvig az akció után.

A Daily Beast szerint az abortuszos eset 2009-ben történt, a nőnek és Walkernak később mégis született egy közös gyereke. Walker állítólag a második terhességekor is abortuszra biztatta a nőt, mondván, hogy „nem alkalmas az idő” a gyerekvállalásra. A republikánus jelölt fia, Christian Walker a hír nyilvánosságra kerülése óta hangosan kritizálta apját a közösségi médiában. Twitteren azt írta, hogy apjának „óvszert kéne viselnie”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.