Egy napja eltűnt Kabai Lóránt költő

eltűnt
2022 október 23., 15:10

Eltűnt k.kabai lóránt néven ismert költő, író, szerkesztő október 22-én, amikor VI. kerületi lakásából távozott ismeretlen helyre, vette észre a hvg.hu a rendőrség honlapján.

A rendőrség holnapján az olvasható:

A rendőrség keresi a 45 éves, átlagos testalkatú, 180 cm magas, szakállas férfit, aki VI. kerületi lakásáról október 22-én távozott ismeretlen helyre. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

photo_camera Fotó: police.hu

Kabai Lóránt 1993 óta rendszeresen publikál, verseit, prózáit és fordításait több magyar irodalmi lap is közölte. Kritikáit és tanulmányait többek között a Magyar Narancs, az Élet és Irodalom és a Népszabadság jelentette meg. A miskolci származású költő a Műút szerkesztője is volt. Utolsó verses kötetét 2021-ben adták ki Moaré címmel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.