Megemelte a rezsitámogatás összegét a Főváros

Budapest
2022 október 24., 16:16
comments 2

Az energiaválság és a rezsiemelkedés miatt új rezsitámogatási rendszert indított a Fővárosi Önkormányzat: megemelték az eddigi támogatás összegét, és kibővítették azok körét, akik igényelhetik - jelentette be Facebookon a budapesti Városháza.

A rászoruló családok és a létminimum alatti nyugdíjban részesülők mostantól évi 48 ezer, a valódi átlagnyugdíj alatti nyugdíjjal rendelkezők évi 24 ezer forint támogatást kaphatnak, amit a gáz-, villany-, víz-, csatorna- vagy távhőszámlán írnak jóvá. A támogatásokat október 1-jétől lehet igényelni a kerületi önkormányzatok irodáiban.

photo_camera Fotó: FRANK RUMPENHORST/dpa Picture-Alliance via AFP


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt