Nemcsak a belvárosban vannak már igazán jó helyek Budapesten

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Négy évvel ezelőtt jelent meg először a 444 jó hely Budapesten című könyv, a 444 első könyve arról, mit érdemes megnézni, kipróbálni, megkóstolni, megvenni Budapesten. Most, négy évvel később elkészült a könyv új változata, amelyben a jó helyek száma ugyanúgy maradt 444, de sok változás is van a kötetben. Ahogy Budapesten is sok minden változott 2018 óta: gasztrotrendek jöttek-mentek, új negyedek nőttek ki a földből, és persze jött egy világjárvány, ami teljesen átalakította a városi életet és szokásokat egy időre.

A 444 stúdiójában a könyv szerkesztőjével és nagy részének szerzőjével, Bede Mártonnak beszélgettünk arról, a könyv írása alatt mit látott a legnagyobb változásoknak Budapesten, mi történt négy év alatt a város jó helyeivel. Kiderül az is, mennyire viselte meg a járvány a magyar vendéglátó szektort, mi hiányzik még mindig a fővárosból, és hogy deríti ki egy útikönyv szerzője, hogy hol lehet jó női parfümöket venni és jiu jitsu edzésekre járni.

A 444 jó hely Budapesten már elérhető a 444 webshopjában és kijelölt könyvesboltokban.

Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom