Négy évvel ezelőtt jelent meg először a 444 jó hely Budapesten című könyv, a 444 első könyve arról, mit érdemes megnézni, kipróbálni, megkóstolni, megvenni Budapesten. Most, négy évvel később elkészült a könyv új változata, amelyben a jó helyek száma ugyanúgy maradt 444, de sok változás is van a kötetben. Ahogy Budapesten is sok minden változott 2018 óta: gasztrotrendek jöttek-mentek, új negyedek nőttek ki a földből, és persze jött egy világjárvány, ami teljesen átalakította a városi életet és szokásokat egy időre.
A 444 stúdiójában a könyv szerkesztőjével és nagy részének szerzőjével, Bede Mártonnak beszélgettünk arról, a könyv írása alatt mit látott a legnagyobb változásoknak Budapesten, mi történt négy év alatt a város jó helyeivel. Kiderül az is, mennyire viselte meg a járvány a magyar vendéglátó szektort, mi hiányzik még mindig a fővárosból, és hogy deríti ki egy útikönyv szerzője, hogy hol lehet jó női parfümöket venni és jiu jitsu edzésekre járni.
A 444 jó hely Budapesten már elérhető a 444 webshopjában és kijelölt könyvesboltokban.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.