A fogdában lett öngyilkos az egykori milliárdos vállalkozó, aki feldarabolta a feleségét

bűnügy
2022 október 25., 16:11

A székesfehérvári rendőrség fogdájában lett öngyilkos B. János, az egykori gyártulajdonos, aki megölte a feleségét, a holttestét feldarabolta, majd a Dunába dobta annak maradványait.

B. János 56 éves felesége szeptemberben tűnt el, holttestének maradványait a Dunában találták meg. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói rövid nyomozás után kiderítették, hogy férje a tettes, akinek a kisteherautójában testrészmaradványokat is találtak. 24-én fogták el a férfit.

link Forrás

A Blikk értesülései szerint hiába rendelték el a letartóztatását, büntetés-végrehajtási intézetbe nem szállították át, ezért volt a rendőrségi fogdában még október végén is. A rendőrség megerősítette a lap információit és elmondták, hogy az öngyilkosságával kapcsolatban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény szabályai szerint indított eljárást 2022. október 23-án.

B. Jánost a 2000-es években egy acélszerkezeteket gyártó cég ügyvezető igazgatójaként, Fejér megye egyik legsikeresebb üzletembereként ismerték, volt olyan esztendő, amikor a vállalat éves bevétele elérte a 3,5 milliárd forintot. Az évtized végén a cég csődbe ment, jöttek a leépítések, és egy merényletkísérlet, amelynek B. János volt a célpontja. Egy elbocsátott dolgozója késsel támadt a férfira, szívtájékon szúrta meg a vállalkozót, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, idővel felépült súlyos sérüléséből – írja a Blikk.

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.