Kubatov Gábor aggodalmas videóban jelentette be tíz fradiszurkoló kitiltását

foci
2022 október 25., 14:45
comments 1

Öt évig nem mehetnek fradi-meccsekre azok a szurkolók, akik részt vettek abban a káoszban, ami a Crvena Zvezda elleni Európa-liga csoportmérkőzésen alakult ki két hete. Mi is megírtuk, hogy a meccs egy pontján egy tűzoltónak kellett kimenekítenie a fűről egy pirotechnikai eszközt, és ez még csak az egyik visszafogott jelenet volt.

photo_camera Pirotechnikai eszközt visz le a pályáról egy tűzoltó a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában játszott Ferencváros-Crvena zvezda meccsen a Groupama Arénában 2022. október 13-án. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

A legnagyobb feltűnést a Crvena szurkolótábora okozta, akik felgyújtották a fradisták egyik zászlóját. Ennek a történetét itt írta meg Herczeg Márk.

link Forrás

Most Kubatov Gábor adott közre egy videót, amiben elmondja, hogy az UEFA bírságait elkerülendő tíz fradi szurkolóval szemben fellépnek. Közöttük a klubelnök beszámolója szerint volt olyan, aki feketepiacon árulta a névre szóló jegyét pórul járt szerbeknek, volt aki kiégette a szurkolók közötti elválasztó hálót, és ők dobták a pirotechnikai eszközt a pályára. És kitiltottak olyanokat is, akik ezután fenyegetően léptek fel azokkal szemben, akik kérdőre vonták a gyújtogatókat.

link Forrás

Kubatov szerint csütörtökön az „év meccse” következik. A Ferencváros a Monaco ellen játszik majd az Európa-ligában, ahol egy döntetlen is elég a magyar bajnoknak a továbbjutáshoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.