Letartóztatták H. Zoltán divattervezőt

bulvár
2022 október 25., 07:14
comments 39

Vasárnap elrendelték H. Zoltán ismert divattervező letartóztatását, miután október 21-én a rendőrök jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak a lakásán - írta meg a Magyar Hang. A lap több egymástól független forrásból úgy tudja, felmerült, hogy H. a kábítószerrel kereskedhetett is. Az ügyben a Magyar Hang szerint további ismert nevek is felmerültek, köztük politikusok és egy újságíró is.

A Magyar Nemzetnek a rendőrség azt írta, október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest 4. és 13. kerületében. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port találtak.

„Az anyagokat szakértők vizsgálják – írta a rendőrség. "A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.