Meghalt Kabai Lóránt költő

GYÁSZ
2022 október 25., 6:23
comments 9

Meghalt Kabai Lóránt költő, akit október 23. óta a rendőrség is keresett – írja a Telex. A családja kedden reggel közleményben tudatta, hogy a férfi meghalt:

„Mélyen megrendülve, megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett testvérünk, Kabai Lóránt költő, író, szerkesztő és vizuális művész életének 45. évében tragikus körülmények között elhunyt. Búcsúztatásáról később adunk tájékoztatást."– írták.

Kabai Lóránt a kilencvenes évek eleje óta publikált verseket, kritikákat, fordításokat. Írásai többek között a Magyar Narancsban, az Élet és Irodalomban, a Jelenkorban és a Holmiban jelentek meg. Utolsó verseskötetét 2021-ben adta ki, vizuális művészként több önálló kiállítása is volt.

photo_camera Kabai Lóránt

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt