Kitart a rezsikímélő idő

időjárás
2022 október 26., 5:55

Ma sem kell majd nagyon fűteni, ugyanis az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között valószínű, a hosszabban borult tájakon lesz hűvösebb. Késő este 7 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

photo_camera A kép illusztráció. Illusztráció: INA FASSBENDER/AFP

A köd és rétegfelhőzet kiterjedése viszont csak fokozatosan csökken, napközben ezek feloszlását követően gyengén vagy közepesen felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Kisebb körzetekben tartósan megmaradhat a rétegfelhőzet. Csapadék az ország döntő részén nem lesz, de a még ködös tájakon néhol szitálás, délután pedig egy-egy helyen gyenge eső előfordulhat. Csak a Dunántúl északi felén élénkülhet meg a délnyugati szél.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt