Leváltani Orbánt? Minek? - kérdezik a Mi Hazánk megemlékezésén

video
2022 október 26., 08:26
comments 18

A Magyar Jeti október 23-i különkiadásában Orbán Viktor zalaegerszegi beszéde és az oktatási tüntetés mellett a Mi Hazánk megemlékezéséről is beszámoltunk:

link Forrás

A felszólaló Pongrátz András szerint a Fidesz nagyon szépen és jól vezeti az országot, de azért vannak problémák. Beszéltünk olyan résztvevővel, aki szerint teljesen felesleges leváltani Orbán Viktort, a Szálasi-pólóban megjelenő szimpatizáns szerint majd meglátják az emberek, hogy mi lesz a különbség, ha egyszer a Mi Hazánk jön a Fidesz helyett.

Cikkünk a helyszínről: Bajban a haza: Toroczkai László ebédjét „egy indiai migráns” szolgálta fel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.