Élő adásban fogdosta egy 35 éves kolléganője fenekét a 84 éves olasz énekes, Memo Remigi

tévé
2022 október 27., 17:04
comments 5

Elküldték a RAI1 olasz tévécsatorna egyik showműsorából azt az énekest, aki az október 21-i adásban fogdosni kezdte az egyik résztvevőt.

A 84 éves Memo Remigi az Oggi è un altro giorno című műsorban szerepelt együtt a 35 éves Jessica Morlacchi énekesnővel, és amikor a műsorvezető konferálása közben a háttérben felállt a teljes stáb, Remigi tapogatni kezdte fiatal kollégáját: előbb a felkarját szorongatta, majd a fenekét fogdosta, amire a nő odanyúlt, hogy leállítsa.

photo_camera Fotó: Youtube

Az énekes kirúgásáról azután döntöttek, hogy a neten körbement a fogdosásról szóló videó:

(via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt