Élő adásban fogdosta egy 35 éves kolléganője fenekét a 84 éves olasz énekes, Memo Remigi

tévé
2022 október 27., 17:04
comments 5

Elküldték a RAI1 olasz tévécsatorna egyik showműsorából azt az énekest, aki az október 21-i adásban fogdosni kezdte az egyik résztvevőt.

A 84 éves Memo Remigi az Oggi è un altro giorno című műsorban szerepelt együtt a 35 éves Jessica Morlacchi énekesnővel, és amikor a műsorvezető konferálása közben a háttérben felállt a teljes stáb, Remigi tapogatni kezdte fiatal kollégáját: előbb a felkarját szorongatta, majd a fenekét fogdosta, amire a nő odanyúlt, hogy leállítsa.

photo_camera Fotó: Youtube

Az énekes kirúgásáról azután döntöttek, hogy a neten körbement a fogdosásról szóló videó:

link Forrás

(via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.