Képszakadása volt, ezt mondta a férfi, aki leszúrta alvó ismerősét a XVII. kerületben

bűnügy
2022 október 27., 06:43
comments 5

Egy használaton kívüli XVII. kerületi bakterházban húzta meg magát egy férfi és egy nő, nem sokkal később költözött melléjük egy másik férfi is, akit a nő párja 2021. december 23-án éjjel leszúrt.

A rendőrség közleménye szerint a két férfi ivott, majd összeveszett, aztán „elvonultak saját szobájukba lefeküdni”, nem sokkal később pedig a 41 éves K. Zoltán átment a másik szobában alvó férfihez, és mellkason szúrta.

Az elkövető párja felébredt a segélykiáltásokra és hívta a rendőröket, akik elfogták a késelő férfit. A megszúrt férfi az orvosi ellátás ellenére belehalt sérülésébe. A késelő vallomásában azt mondta, képszakadása volt.

A fővárosi nyomozók a napokban zárták le a nyomozást és adták át az ügy iratait az ügyészségnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt