Egy 88 forintos tévedés miatt 12 napra bezáratott a NAV egy reggelizőt

gazdaság
2022 október 28., 04:34
comments 17

„Sajnálatos módon hibáztunk, egy ásványvizes palackot nem megfelelő áfa kulcsba ütöttünk be a NAV által regisztrált pénztárgépbe, mellyel, - ha nem is szándékos módon - 88 Ft értékben megkárosítottuk a magyar költségvetést, ezért a Nemzeti Adó és Vámhivatal 12 nap bezárásra, illetve további pénzbírságra büntette cégünket” - írta ki egy II. kerületi reggeliző, a Franko Tejbár Facebookon. Legközelebb november 8-án nyithatnak ki.

photo_camera Fotó: Facebook / Franko Tejbár


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt