18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Első fokon 19 év fegyházat kapott a férfi, aki anyósa fejét többször a járólapba verte

bűnügy
2022 október 28., 12:07

A Tatabányai Törvényszék első fokon 19 év fegyházra ítélt pénteken egy férfit, aki tavaly júniusban agyonverte élettársának védekezésre képtelen 62 éves édesanyját.

Az elkövető rossz viszonyban volt élettársa anyjával, a lakásban pedig csak ketten tartózkodtak, amikor veszekedni kezdtek. Az elkövető akaratlanul meglökte az asszonyt, aki leesett a földszintre vezető lépcsőn, és a földre került. Az elkövető megdühödött, hogy a család a balesetért őt teszi majd felelőssé. Önuralmát elveszítve az áldozatot többször megrúgta, majd rátérdelt a hátára, gerincét hátrafeszítette, fejét többször a járólapba ütötte. A nő a bántalmazás következtében a helyszínen meghalt.

A férfit a törvényszék védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés miatt 19 év fegyházbüntetésre ítélte, kizárva a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.