Robbantással fenyegettek egy IX. kerületi szociális intézményt

bűnügy
2022 október 28., 06:36

Azután értesítette a rendőröket egy IX. kerületi szociális intézmény vezetője, hogy október 27-én délelőtt telefonon hívta őket egy férfi, aki robbantással fenyegetőzött.

A rendőrök még aznap este elfogták a férfit a X. kerületi Jászberényi úton. A 37 éves feltételezett elkövetőt a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol közveszéllyel fenyegetés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Elismerte, hogy telefonált és fenyegetőzött. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt