link Forrás

A Fidesz már 2010 előtt elkezdte lenyúlni a szélsőjobb témáit

POLITIKA
2022 október 29., 14:04
comments 1
  • A Fidesz stratégiája, hogy minél inkább lefedje a jobboldalt, beleértve a szélsőjobbot is – de közben szüksége van egy szélsőjobboldali pártra maga mellett, aminek nem szabad túl erősnek lennie.
  • A kormánypárt mindig is előszeretettel nyúlt le témákat a szélsőjobbtól, 2010 előtt a Jobbiktól, most a Mi Hazánk Mozgalomtól.
  • Nemzetközi szinten is dörgölőzik szélsőjobboldali pártokhoz, hogy elérkezzen Orbán Viktor mennyországa, és a jobboldali pártok leváltsák a brüsszeli balos elitet.
  • Hunyadi Bulcsúval, a Political Capital elemzőjével beszélgettünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.