Elpusztult a Tolna megyében nemrég megszökött kenguru

ÁLLAT
2022 október 30., 15:39
comments 3

Holtan találták meg a Decsi-Szőlőhegy közeli erdőben Kukucskát, a kedden meglógott kengurut. Kukucska pusztulásáról gazdája, Heimann Csaba számolt be a Borsban.

Kukucska
photo_camera Kukucska Fotó: Via Facebook

A hatéves hím tetemét az utána kutatók fedezték fel.

Kukucskát, akinek nem az eheti volt az első szökése - két éve egyszer már meglógott, de akkor 12 órán belül megtalálták -, a gyászoló család saját birtokán temette el. "Emlékünkben megmarad, és ha minden jól megy, tavasszal egy új kenguru is érkezik majd a tanyára" - közölte a Borssal Heimann Csaba. (Heol, Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.