Öt oroszlán meglógott a kifutójából egy ausztrál állatkertben

ÁLLAT
2022 november 02., 05:17
comments 1

Öt oroszlán lógott meg a kifutójából Sydney-ben, ezzel rövid ideig tartó vészhelyzetet idézve elő az állatkertben.

Az oroszlánokat egy kis területen találták meg, amely mindössze 100 méterre volt az állatkertben éjszakázó vendégek szállásától. Az állatkertet lezárták, az egyik kifutóban hagyott oroszlánkölyköt pedig meg kellett nyugtatni, de perceken belül sikerült elkapni a szökevényeket. Ötből négy oroszlán szép nyugodtan sétált vissza a kifutóba.

Szerencsére az oroszlánok nem juthattak volna ki az állatkert területéről, mivel azt egy nagy kerítés veszi körül.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy hogyan szabadulhattak ki a vadállatok, de az állatkert igazgatója jelentős incidensnek nevezte az esetet, és kivizsgálást ígért. Az oroszlánok kifutója pedig a vizsgálat lezártáig nem látogatható biztonsági okokból. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.