A Mészáros család tulajdonába kerülhet Tihany egyik legjobb ingatlana, ami a tulajdoni lap szerint valójában egy rét

ingatlan
2022 november 03., 07:50
comments 5

Tihany egyik legjobb ingatlana kerülhet Mészárosék érdekeltségébe - írja a Blikk. A lap szerint a szóban forgó telek egy része még a nyáron került Mészáros Lőrinc fiához, előző tulajdonosa pedig a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke és a Porsche Hungária nyugdíjba vonult ügyvezetője, Eppel János.

A Blikk úgy tudja, az 5484 négyzetméteres ingatlan nagyjából 15 százalékát vásárolja meg ifjabb Mészáros Lőrinc, 104 millió forintért. Pénzmozgás azonban nem lesz, mert az eladónak az RTL szerint

„teljesítési kötelezettsége” áll fenn Mészáros Lőrinc fiával szemben - így a vételárat teljes egészében ebből írják majd le.A „rét és gazdasági épület” besorolású ingatlannak most három tulajdonosa van: Eppel Jánoson kívül egy másik magánszemély, valamint az ART-COM Kft., ami az idősebb Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik. Fia még nyáron állapodott meg a másik magánszeméllyel, akkor a telek egy részét 300 millió forintért vásárolta meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.