Esetenként 110 forintért fog ezentúl folyamatosan kiemelkedő rendelési élményt nyújtani a foodpanda

belföld
2022 november 3., 16:54
comments 7

„A megváltozott gazdasági környezet miatt versenytársaihoz hasonlóan a foodpanda is rendelésenkénti extra díjat számol fel novembertől” – írja közleményében a cég.

A bruttó 110 forintos „rendszerhasználati díjat” november 14-étől számolják fel rendelésenként, hogy „továbbra is folyamatosan kiemelkedő rendelési élményt tudjon nyújtani felhasználói számára”.

A foodpanda „a megváltozott gazdasági környezetben sem szeretné feladni azt a törekvését, hogy folyamatos innovációval egyre kényelmesebbé, széleskörűbbé és gyorsabbá tegye a házhozszállítást”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt