A győri polgármester a Mosoni-Dunában tanult meg úszni, az MKKP megnyitotta a Dr. Dézsi Csaba András tanuszodát

úszás
2022 november 06., 20:04
comments 11
photo_camera Fotó: prunus serrulata

„Lehet azt mondani, hogy eljött a világvége: bezártuk a győri uszodákat! Ennek tényleg akkora tragédiának kell lennie a folyók városában? Én annak idején a Mosoni-Dunában tanultam meg úszni nyáron, télen pedig korcsolyázni" mondta októberben Dézsi Csaba András győri polgármester az Indexnek.

„A sport edzi a testet és a szellemet is. Az itt eltöltött idő alatt szellemünk a népnemzeti nevelés jegyében közelebb kerülhet az ősi nomád türk-kipcsak életforma hagyományaihoz. testünk pedig hozzászokik a kellemesnél alacsonyabb hőmérséklethez, így már meg sem érezzük majd, ha az iskolában vagy az irodában 18 fokban kell eltöltenünk egy egész napot” – nyilatkozta most az MKKP tagja, Gonda Eszter a Dr. Dézsi Csaba András városi tanuszoda átadóján.

photo_camera A Magyar Kétfarkú Kutyapárt átadja a Dr. Dézsi Csaba András városi tanuszodát

A kutyapártosok leírták, mennyire aggasztotta őket, hogy az úszási lehetőségek köre sajnos beszűkült az uszodabezárásokkal, de „szerencsére egyértelmű útmutatást” kaptak a város polgármesterétől.

„A kivitelezés is példaértékűen gyors volt – írják –, az alapkő letételétől a szalagátvágásig mindössze öt perc telt el. Ennek egyetlen hátulütője volt, mégpedig az, hogy a munkát sajnos nem tudtuk baráti oligarcháknak kiszervezni.”

photo_camera Alapkő: letéve

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.