Meghalt Aaron Carter

külföld
2022 november 06., 06:35
comments 1

Kádjában megfulladva találtak rá Aaron Carter amerikai énekesre.

Carter kilencéves korában adta ki első lemezét, azóta szerepelt a nyilvánosságban. 2000-ben megjelent második albuma után turnézott a Backstreet Boysszal is, aminek egyik tagja bátyja, Nick Carter.

photo_camera Fotó: BRITTA PEDERSEN/dpa Picture-Alliance via AFP

Az énekes évek óta beszélt függőséggel kapcsolatos problémáiról és mentális betegségeiről, 2017-ben elmondta azt is, hogy egy évtizede evészavarral küzd. Akkoriban tagadta, hogy kábítószert használna, és fájdalmasnak nevezte, hogy az emberek soványsága alapján ítélik meg.

Carter később nyilvánosságra hozta azt is, hogy skizofréniával, bipoláris zavarral, mániás depresszióval és szorongássa diagnosztizálták. Megmutatta a kameráknak, mennyi gyógyszert kell szednie, és elismerte, hogy egy fogászati beavatkozás után opioidokat használt. A hírek szerint szakítása után öngyilkossággal is próbálkozott.

Carter 34 éves volt.

(Jezebel)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.