Meghalt Aaron Carter

külföld
2022 november 6., 6:35
comments 1

Kádjában megfulladva találtak rá Aaron Carter amerikai énekesre.

Carter kilencéves korában adta ki első lemezét, azóta szerepelt a nyilvánosságban. 2000-ben megjelent második albuma után turnézott a Backstreet Boysszal is, aminek egyik tagja bátyja, Nick Carter.

photo_camera Fotó: BRITTA PEDERSEN/dpa Picture-Alliance via AFP

Az énekes évek óta beszélt függőséggel kapcsolatos problémáiról és mentális betegségeiről, 2017-ben elmondta azt is, hogy egy évtizede evészavarral küzd. Akkoriban tagadta, hogy kábítószert használna, és fájdalmasnak nevezte, hogy az emberek soványsága alapján ítélik meg.

Carter később nyilvánosságra hozta azt is, hogy skizofréniával, bipoláris zavarral, mániás depresszióval és szorongássa diagnosztizálták. Megmutatta a kameráknak, mennyi gyógyszert kell szednie, és elismerte, hogy egy fogászati beavatkozás után opioidokat használt. A hírek szerint szakítása után öngyilkossággal is próbálkozott.

Carter 34 éves volt.

(Jezebel)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt