Tiborcz István és Hamar Endre újra együtt üzletel

gazdaság
2022 november 07., 10:24
comments 11

Újra összeállt a nyerő páros, Hamar Endre és Tiborcz István az Elios-ügy után ismét együtt bizniszel. Nyilvános cégadatokból derült ki, hogy október 12-e óta a Tiborcz-féle BDPST Property Kft. és a Hamar tulajdonában lévő EAS Equity Vagyonkezelő Zrt. közös érdekeltsége a Hattyú Projekt Kft. A cégiratok szerint eddig a Hattyú egyedüli tagja László György, az Árgus-Security ügyvezetője volt, de október közepén betársult mellé Tiborcz István és Hamar Endre.

A Hattyú Projekt a tetrecen Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. tulajdonosa, amely pedig a kormányzati Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által bonyolított Kisfaludy-pályázatokon 3,6 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott egy új, négycsillagos szálloda, a Smart Life Hotel Debrecen felépítésére.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.