Kiugrott egy 17 éves diák egy balatonfüredi gimnázium ablakán

baleset
2022 november 07., 17:16
comments 1

Hétfőn kiugrott egy 9. osztályos diák a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium második emeletéről - írja a veol.hu. A megyei rendőrségi szóvivő elmondta a lapnak, hogy a helyszíni vizsgálatnál bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért nem indul rendőrségi eljárás. A 17 éves fiú súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Lóczy Lajos Gimnázium, Balatonfüred
photo_camera Lóczy Lajos Gimnázium, Balatonfüred Fotó: Facebook / Lóczy Lajos Gimnázium

Fenyvesi Zoltán, a Balatonfüredi Tankerületi Központ igazgatója a lapot arról tájékoztatta, hogy az eset nagyon gyorsan történt egy délelőtti óra közben, mialatt a tanár éppen a táblára írt. Az udvaron a kint lévő tanárok és diákok a fiú segítségére siettek, és azonnal hívták a mentőket. A sérült állapotát sikerült stabilizálni, majd mentőhelikopterrel egy budapesti kórházba szállították. A Füred TV szerint a gimnázium keddre ígért pontos tájékoztatást.

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.