Szalonnaiak kolbászt loptak

élelmiszer
2022 november 08., 15:51
comments 1
photo_camera Fotó: police.hu

Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást három szalonnai férfival szemben, akik múlt hétfőn egy bódvarákói vendégházból késeket, akkumulátoros fűrészt és majdnem 50 kilónyi fagyasztott szarvashúst meg kolbászt loptak.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök a bejelentés után, november 1-én gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrkapitányságon a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A betörőknél házkutatásokat tartottak, a nyomozók lefoglalták az eltulajdonított eszközöket és a húsokat is – írja a police.hu.

photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.