Snoop Dogg tagadja, hogy napi 100 jointot szív el, ahogy azt a cigitekerésért felelős személyi asszisztense állítja

bulvár
2022 november 10., 08:16
comments 17

Miután csütörtök reggel az MTI hírei között megláttam, hogy „film készül az amerikai rapper, Snoop Dogg életéről, melynek producere maga a zenész lesz”, és hogy „a forgatókönyvet a két Fekete párduc-film forgatókönyvéért felelős Joe Robert Cole írja, valamint a Veszély S elemek című film rendezője, Allen Hughes rendezi”, gyorsan rákerestem Snoop Dogg nevére, és még egy ennél is érdekesebb hírt találtam a Mixmag oldalán.

Azt, hogy Snoop Dogg hevesen tagadja, hogy napi 75-100 jointot szívna el egy nap. Márpedig a rapper cigitekerésért felelős személyi asszisztense (!) azt állítja, hogy 2016 óta dolgozik Snoop Doggnak, és azóta 450 ezer cigit tekert neki. (Részletesebb adatok nem derültek ki, hogy pontosan hány napja dolgozik neki, így nehéz kiszámolni, hogy ha igaz is a 450 ezer cigi, az pontosan hány cigi naponta.)

A rapper nem csak szimplán tagadta cigitekerésért felelős személyi asszisztensének állításait, de gyorsan ki is posztolt Instagramra egy videót pár elnyomott dekkről, hogy megmutassa, mindössze ennyit szív el egy nap. Közben pedig hallani, ahogy azt mondja: „Ez a ribanc azt mondta, hogy 450 ezret szívok. Ez egy nap munkája. Fejezd be a hazudozást. A faszt szívom el az összes füvet egy nap alatt. Mi vagyok én, egy kibaszott gép?”

Snoop Dogg egyébként 2013-ban azt állította, hogy naponta 81 szál füves cigit szív el, miután megkérdezték tőle, hogy hányat szív el egy óra alatt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.