Divatfotókkal csábítanák be a női nézőket a Kozármisleny meccseire

magyar foci
2022 november 11., 08:51

A Kreatív ír arról, hogy a magyar másodosztályban szereplő Kozármisleny csapatánál alighanem felfigyeltek az olasz Venezia FC kampányára, amikor divatfotózással igyekeztek bevonzani a női nézőket a stadionba, ezért hasonló eszközhöz nyúltak: egy ruhaszalonnal és egy online bolttal összefogva közösen készítettek fotósorozatot a csapat mezében szereplő modellekkel.

link Forrás

A mislenycsillagos ötletnek része az is, hogy a nők ingyen mehetnek be a csapat meccseire. A cikk szerint a klubnak ehhez azt sikerült még hozzáfűznie, hogy ,,Az ingyenes belépő mellé férfiak elismerő pillantásait adjuk ajándékba (… )Ne legyél MEZ-telen ! Diktáld Te a divatot a lelátókon!”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.