Jövőre nem lesz Volt Fesztivál

gazdaság
2022 november 11., 09:44
comments 14

„A mostani bizonytalan gazdasági környezetben 2023-ra nem fogjuk tudni megszervezni a Telekom VOLT Fesztivált” – jelentették be a fesztivál szervezői pénteki közleményükben.

Mint írják, már az idei fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni, és Kádár Tamás, a Sziget Szervezőiroda cégvezetője szeint a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségük a VOLT-ot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta. Ugyanakkor bíznak abban, hogy a gazdasági környezet javulásával újra megrendezhetik majd a soproni fesztivált.

Dr. Farkas Ciprián, Sopron város polgármestere elmondta, tudomásul veszik a szervezők döntését, Sopron városa mindig is szeretettel és támogatóan fogadta be a rendezvényt, és bíznak abban, hogy „a nehezebb időszak elmúltával ismét otthont adhatnak ennek a nagy múltú és sokak által várt fesztiválnak.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.