DJ Műsorvezető zenéi erre a hírszegény, de bulik ígéretétől lüktető szombatra - 2. rész

búcsúposzt
2022 november 12., 20:10
comments 6

A 444 műsorvezetőit azért nevezik műsorvezetőnek és nem mondjuk hírügyeletesnek, mert a elvileg nemcsak hírekkel etetik, hanem szórakoztatják is az olvasókat, leginkább olyasmivel, amit ők maguk is szórakoztatónak találnak.

Úgyhogy most fel a hangerőt, mert most DJ Harmincéves Koromig Magnóm Se Volt aktuális playlistjének második része következik, frissebb és jól berohadt számokkal.

Mindjárt éjszaka van, úgyhogy induljon a TÁNCŐRÜLET!

Minuit Machine: Contradictions

link Forrás

Bemelegítésnek egy kis darkos tencho sok énekléssel egy francia csajduótól maradhat? Aki szereti az ilyen, már előre elkezdhet lassan bólogatni! Én nem vagyok se gót, se szenvedélyes technós, de most lelkesen foteltáncolok, amit szerencsére csak a tacskók látnak.

Salvatore Ganacci: Take Me To America

Mit tudhat egy álolasz nevű bosnyák-svéd producer? Hát kurva jó számokat csinálni, itt a legfrissebb, hibátlan refrénnel:

link Forrás

Ugye már forrósodik a tánchangulat?

The Northern Boys: Party Time

Az utóbbi idők legjobb fejleménye az Igazi Öregrap. Nem a turnézásba fogó 50 Centre gondolok, hanem azokra az életükben korábban sosem rappelő öreg angol faszikra, akik mostanában rájöttek, hogy ezt nemcsak 16 évesen lehet elkezdeni. Pete és Bas voltak talán az igazi pionírok pár éve, de most jött a Northern Boys és mindent vitt, az én szívemet feltétlenül. A két egykori tanárkolléga, Norman Pain és Patrick Karneigh Jr. hetven fölött összeálltak Kevin haverjukkal, aki csak táncol és megcsinálták 2022 legkirályabb és legmocskosabb szájú számát, amire te sem leszel képes egyhelyben maradni:

link Forrás

Az biztos, hogy ilyen, egyszerre rohadt vicces és szívfacsaró dalszöveget senki se írt idén.

The Northern Boys: Nobody Likes Me

Maximum maga a Northern Boys, akik a következő számukkal sem lassítottak:

link Forrás

John Prine és Iris DeMent: In Spite Of Ourselves

Ha pedig mégsem szeretnél táncolni ma este, búcsúzóul itt a legjobb szerelmes szám a világon, amit eddig írtak. John Prine mestertől és Iris Dementtől. Ha rajongó vagy, úgyis végignézed, ha még nem ismered, a zenélés 1:36-tól indul, addig dumálás megy.

link Forrás

Dropkick Murphys: The Dirty Glass

Na jó, ha szerelmes dalt akarsz, de veszekedős-táncolósat, akkor téged sem hagylak búcsúszám nélkül. Ha nem ismered, figyelj a szövegre, hogy ki is veszekszik itt kivel és meg fogsz lepődni!

Jó volt együtt, ezzel tébnyleg búcsúzom.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.