Jézus, Mária, istentelen régen nem volt ilyen jó árukapcsolás

gazdaság
2022 november 12., 18:16
comments 13

Amíg le nem tudtam ellenőrizni, hogy a Trash of Pest fb-csoportban látott kép valódi, egyszerűen nem hittem el, hogy tényleg létezhet ilyen kiskereskedelmi akció:

De ez nem Photoshop-vicc, hanem a 100 %-ban magyar tulajdonú Vianni drogérialánc aktuális, november 22-ig érvényes akciós újságjának csúcsajánlata. Maga az "olaj mellé magát Jézust adjuk, 250 ezüst helyett ingyen" mondattal összefoglalható ajánlat azonban csak péntekig élt, mivel a felkínált olaj, mint a prospektus szövegéből kiderül, "rövidszavidős". Ha ez hamar lejáró szavatossági időt jelent, akkor az akció tök logikus:

imádkozz, hogy be ne foss, ha mégis lejár a szavidő!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt