Jézus, Mária, istentelen régen nem volt ilyen jó árukapcsolás

gazdaság
2022 november 12., 18:16
comments 13

Amíg le nem tudtam ellenőrizni, hogy a Trash of Pest fb-csoportban látott kép valódi, egyszerűen nem hittem el, hogy tényleg létezhet ilyen kiskereskedelmi akció:

De ez nem Photoshop-vicc, hanem a 100 %-ban magyar tulajdonú Vianni drogérialánc aktuális, november 22-ig érvényes akciós újságjának csúcsajánlata. Maga az "olaj mellé magát Jézust adjuk, 250 ezüst helyett ingyen" mondattal összefoglalható ajánlat azonban csak péntekig élt, mivel a felkínált olaj, mint a prospektus szövegéből kiderül, "rövidszavidős". Ha ez hamar lejáró szavatossági időt jelent, akkor az akció tök logikus:

imádkozz, hogy be ne foss, ha mégis lejár a szavidő!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.