Ön NE vásároljon bedrogozva baglyot, tanácsolja az arizonai rendőrség

madár
2022 november 12., 12:40
comments 1

Az Arizona állambeli Payson rendőrkapitánysága furcsa figyelmeztetést tett közzé Facebookon: arra kérték az embereket, hogy ne fogyasszanak kábítószert, különben olyan helyzetben találhatják magukat, mint az a férfi, akit szerdán kapcsoltak le.

Egy közúti ellenőrzés során ugyanis a sofőr mellett felfedeztek az autóban egy fiatal baglyot. Mint kiderült, nem sokkal korábban 100 dollárért vette a madarat egy helyi benzinkúton egy motorostól, aki a közelben találta. A férfit kábítószer befolyása alatti vezetés, metamfetamin birtoklása és vadállat illegális vásárlása, tartása illetve szállítása miatt vették őrizetbe.

link Forrás

A bagolynak kisebb sérülései voltak, átadták az Arizonai Vadászati és Halászati Hivatalnak. (Via KTAR)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.