Tiborcz István újabb cége kap milliárdos hitelt Mészáros Lőrinc bankjától

PÉNZ
2022 november 12., 11:43

Tiborcz István egyik cége, a Tusculanum Hegyvidék Kft. 1,4 milliárd forint hitelt vett fel az MKB Banktól, ami Mészáros Lőrinc bankja - írja a hvg.hu. A Tusculanum egy lifestyle sportklubot épít a XII. kerületben, ami a tervek szerint 2023 elején nyílik meg a Botaniq ernyőmárka alatt – így hívják a Tiborcz-féle turai kastélyszállót is.

Tiborcz cégeinek adóssága így már 60 milliárd forint fölött van, a hitelek többségét kormányhoz közel álló intézetektől vette fel.

Tiborcz István és Mészáros Lőrinc a MOM Park előtt 2018-ban
photo_camera Tiborcz István és Mészáros Lőrinc a MOM Park előtt 2018-ban Fotó: olvasónk/444


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.