Fának hajtott egy embercsempész 12 bevándorlóval a kocsiban

baleset
2022 november 13., 13:22
comments 1

9 óra körül Ruzsánál, egy nem aszfaltozott úton egy bolgár rendszámú autó eddig tisztázatlan okból fának ütközött. A rendőrök kiérkezésekor nem volt benne senki, de a helyszín közelében 12 külföldit találtak, akik elmondták, hogy az autó utasai voltak.

A balesetben 8 ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A külföldiek közül magukat hatan afgán, hatan indiai állampolgárnak vallották, de a személyazonosságukat vagy a magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a sérülést nem szenvedett külföldieket a rendőrök visszavitték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A sofőrt a rendőrök még keresik. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.